Controlsoft - Uw horizon verleggen. Groei in de toekomst

Om zich te profileren op de markt, hebben vrijwel alle bedrijven een website laten ontwikkelen of overwegen hiertoe over te gaan. Voor het ontwikkelen van een website zijn veel aanbieders: de zogenaamde webdesigners. Deze webdesigners variŽren van zeer professionele en prijzige organisaties tot bijklussende studenten, die in de avonduren de studiebeurs aanvullen. Veelal zijn de opdrachtgevers tevreden met het uiteindelijke resultaat. Het heeft vaak zeer veel overleg en aanpassingen gevraagd om zover te komen.
Nieuwe ontwikkelingen binnen en buiten het bedrijf zorgen er echter voor, dat na verloop van tijd de inhoud van de site achterhaald is. In plaats van de gewenste promotie wordt het  een antireclame voor het bedrijf. Het blijkt in de praktijk een moeilijke en kostbare opgave om de website up to date te houden. Op zoín moment blijkt de grote afhankelijkheid van de webdesigner, zeker wanneer men nieuwe toepassingen op de site wil. Dan moet de totale ontwikkeling  weer worden opgestart met alle (financiŽle) gevolgen van dien.

Controlsoft heeft als antwoord op deze problematiek een unieke formule ontwikkeld:

Webcontrol
Een, met de nieuwste ontwikkelingen meegroeiende, website onder eigen domeinnaan die door het bedrijf zelf eenvoudig online actueel kan worden gehouden door het aanpassen van teksten, kleuren, fotoís en zelfs vormgeving voor een vast en interessant maandbedrag.  


  Controlsoft - NAW gegevens

Controlsoft
Klavergriend 83 1356 KE Almere
Tel:  036 5386001
E-mail: info@controlsoft.nl
KVK-Gooi-, Eem, en Flevoland - 32135925

 Controlsoft - Linkpartners
Classic Rock Records